Szabás-varrás cégeknek optimális áron.

Megbízható varrodát keresel, ahol reális áron legyártják a háztartási-, lakás- vagy bútoripari termékeid?
Magyar tulajdonú manufaktúránkban
rövid határidőn belül és költségoptimalizálva gyártjuk a terméked maximális odafigyeléssel és precizitással. A te igényedre szabjuk gyártásunkat.

Miért jó döntés?

 • Kis darabszám rendelése esetén is biztosítani tudjuk az optimális árakat.
 • Idő, periódus és igény függvényében bármekkora rendelést kivitelezünk számodra. 
 • Minőség és odafigyelés jellemzi gyártásunkat, termékeinke tminőségellenőrizzük. 
 • Széles választékú alapkészletünkből készülő termékek esetén rövidebb gyártási időt biztosítunk.

Válaszd a számodra legmegfelelőbb szolgáltatásunkat!

Bérszabás – bérvarrás

Ha a textil alapanyag beszerzésre nem tartasz igényt, cégünk vállalja kizárólag a szabászati és varrodai szolgáltatások minőségi kivitelezését szabásminta, esetleg kész terítékrajz alapján.

Kiegészítő varrodai szolgáltatások

Kiegészítő szabászati – varrodai szolgáltatást is biztosítunk számodra, ha a gyártás csak egy bizonyos fázisát szeretnéd szakembereinkre bízni. 

Teljes gyártásvezetés

Vállaljuk a teljes gyártást az anyagbeszerzéstől a késztermék átadásáig. A szolgáltatás keretében magyar, európai és távol-keleti partnereinktől rövid időn belül beszerezzük a gyártásodhoz szükséges anyagokat is.

Gyártás és készletkezelés

Ha szeretnéd, hogy maximálisan tehermentesítsünk, a beszerzésen és gyártáson felül vállaljuk az árukészleted raktározását, csomagolását és kiszállítását is. 

Változatos termékpaletta
bármilyen textilből

Háztartási, bútoripari, lakás-, egészségügyi, kárpitosipari és dekorációs textíliák, csomagolóanyagok és szállítási textíliák kategóriában is megbízhatóan kivitelezzük rendeléseid.

A legvékonyabb dekor textilektől a vastagabb kárpitokig alapanyagok széles választékából gyártunk, legyen szó selyem, szatén, len, pamut, pamutvászon, szövet, angin, lepedővászon, bútorvászon, kül- és beltéri bútorszövet, műbőr, textilbőr, vagy bőrhatású szövetanyagokról.

Technikák és részmunkák, amikben számíthatsz szakembereink segítségére

Sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink a megfelelő technikát választják anyagtól és terméktől függően. Leggyakrabban használt technikáink közé tartozik az áttűzés, borítéksarok kialakítás és felhajtás, díszfedőzés, dísztűzés, duplafelhajtás, felhajtás és tisztázás, félfrancia és francia varrás, paszpólozás, ráncoló öltés vagy a steppelés. 

A precíz szabászati munkát kézi körkéses, kardkéses és szalagkéses szabászgépeink és a kézi terítő asztalaink könnyítik meg. 

Miben tudunk segíteni?

Hogyan segítünk?

 • Vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg nekünk az igényed. 
 • 24 órán belül érdemben visszajelzünk a megkeresésedre. 
 • Rögzítjük a pontos igényed, feltérképezzük a lehetőségeket és megtaláljuk a legjobb megoldást költség, időkeret, kivitelezés szempontjából. 
 • Anyagbeszerzésre portfóliót kínálunk, és kiválasztod az anyagot.
 • Megállapodunk a leghatékonyabb együttműködési keretben, árat kalkulálunk és elkezdjük a gyártást. 
 • Ellenőrzésre kínáljuk neked a terméked 0. verzióját, amit szükség esetén tovább fejlesztünk, javítunk, és örömmel teszünk javaslatot igény esetén.  
 • Véglegesítés után legyártjuk a rendelésed, igény szerint pedig vállaljuk a logisztikai menedzselést is.