Rólunk

Szolgáltatásunkkal a magyar textilipart és a te vállalkozásod növekedését támogatjuk. Célunk megbízható lehetőséget kínálni számodra a textilipari terméked rövid határidőn belüli költségoptimalizált gyártására. 

Szakképzett és tapasztalat csapatunk precíz munkát végez, minőségellenőrzi a termékeket és gondoskodik róla, hogy az összes termék teljes mértékben a jóváhagyott mintapéldányhoz igazodjon. Minimálisra csökkentjük az anyagfelhasználást, gyorsan, szakszerűen és összehangoltan készítjük termékeidet.

A hazai textilipari gyártók növekedését támogatjuk.

Célunk, hogy a szabászati-varrodai feladatok teljeskörű ellátásával támogassunk a bevételed növelésében, tehermentesítsünk kiegészítő anyagfeldolgozó szolgáltatásokkal, a teljes gyártásod menedzselésével vagy akár készleted teljeskörű kezelésével is.

Klasszikus megoldást kínálunk a vállalkozásod fejlesztéséhez.

Márkánkat a klasszikus értékek, a sokéves tapasztalaton alapuló szakértelem és a fejlődés iránti elköteleződésünk jellemzi. E két fő érték találkozása ihletett minket a névválasztásban. A stafírozás egy alap varrástechnológiai műveletet, pontosabban, rejtett kézi szélelvarró öltést jelent, de utal kelengyére és díszítésre is, amely a mi esetünkben a stabilitást nyújtó háttérmunkálatokra és a haladást segítő együttműködésre vonatkozik.

Velünk előre tervezhetsz.

Jelenleg több, mind a hazai, mind a nemzetközi piacon sikeres márkák termékeit mi gyártjuk maximális vásárlói elégedettséggel.

Megbízható szabászat és varroda, teljes gyártásvezetést és igény szerint készletkezelést szolgáltató partnere vagyunk a hazai textilipari cégeknek.

A te igényeid szerint adunk ajánlatot.

Kérd személyre szóló ajánlatunkat vagy vedd fel a kapcsolatot kollégánkkal!